Goede doelen

Natuurlijk zijn wij gek op een feestje, maar waar
we het echt voor doen is het sponsoren van de
volgende goede doelen.

Bekijk hieronder de goede doelen die we een warm hart toedragen.

Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. Want naast alle zorgen, angst en verdriet hebben deze gezinnen vaak ook te maken met oplopende kosten en verminderde inkomsten. Monicares helpt deze gezinnen met declaraties, in plaats van donaties.

www.monicares.nl

Make a Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. “Dat doen we niet alleen. Dat kunnen we niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige,soms zelfs levensbedreigende ziekte.Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken.”

www.makeawishnederland.org

Stichting Sampark zet zich sinds 2007 in voor arme kinderen en jongvolwassenen in India. De stichting ontstond mede doordat het Nederlandse bedrijf Venture Group al jarenlang met verschillende bedrijfsactiviteiten actief is in India en iets terug wilde doen voor de lokale bevolking. Inmiddels is Sampark een zelfstandig ondernemende stichting. Door middel van een samenwerking met een lokale organisatie steunt de stichting structureel een aantal projecten voor de plaatselijke bevolking op het platteland en in de hoofdstad New Delhi.

www.sampark.nl